Arbeta på Inter El

Vi är alltid intresserade av duktiga elektriker som är serviceinriktade, ansvarsfulla och nyfikna på nya uppdrag. Just nu söker vi…


Serviceelektriker

Har du några års erfarenhet av elarbeten och är sugen på att pröva ett självständigt och spännande jobb med stora möjligheter till personlig utveckling? Just nu söker vi en serviceelektriker till vårt arbetslag.

Omfattning: Tillsvidare

Din bakgrund: El/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Minst 4 års erfarenhet av elinstallationsarbeten. B-körkort.

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i Göteborg/Kungälvs-området med alla typer av elinstallationer. Exempel på arbetsuppgifter är tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning samt reparation av elanläggningar åt både privatpersoner och företagskunder.

Personlighet: Du behöver vara ordningsam, positiv, noggrann och van att ha många bollar i luften. Det är viktigt att du tycker om att träffa nya människor eftersom arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder. Du behöver vara serviceinriktad, lyhörd för kundernas behov och vaken för att hitta lösningar som vår kund har nytta av. Att alltid ha ett professionellt och positivt bemötande är A och O eftersom du är Inter El:s ansikte utåt. Du kan arbeta lika bra självständigt som i team med dina kollegor. Du ska kunna planera ditt dagliga arbete och tycka om att ta ansvar.

Om Företaget: INTER El projekterar, konstruerar och genomför alla typer av elinstallationer. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar som bygger på ny, smart teknik. Vi finns i Kungälv på Rollsbo industriområde och har även en filial i Gårdsten. Vi arbetar i första hand i området runt Göteborg, Kungälv, Stenungsund och Ale.

Låter det intressant? Skicka in personligt brev och din CV till patrik.gustavsson@interel.se

 


Telefon

0303-20 61 00

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Mejl

info@interel.se

Kontakta oss

Namn
E-post
Ärende
Meddelande
Fyll i koden
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.