Låt oss installera larm och smidiga passersystem

Larm och övervakningssystem blir allt vanligare. Passersystem handlar också om att skapa en trygghet och säker miljö på arbetsplatser och i bostadsområden. INTER EL installerar inbrottslarm, kombilarm (inbrottslarm + branddeckare) och olika typer av passersystem och kodlås.

Vi installerar larm för både privatpersoner och företag

Ett elektroniskt säkerhetssystem är ofta ett nödvändigt komplement till det mekaniska inbrottsskyddet i en fastighet. Effektiv övervakning kan installeras både inom- och utomhus. Om obehöriga tar sig in på tomten eller i fastigheten går ett larm och någon form av åtgärd följer. En sådan åtgärd kan vara en väktar- eller polisutryckning. Larmet kan också aktivera ett internt larm eller aktivera fjärrövervakning med kameror – allt beror på hur du som kund vill hantera intrånget.

Tillsammans analyserar vi behov och risker för att kunna föreslå en anläggning med rätt skyddsnivå för din fastighet och verksamhet. I slutändan är det trygghet och ekonomi det handlar om. Vi hjälper privatpersoner med effektiva villalarm eller kombilarm som via en branddeckare larmar vid rök- eller brandutveckling. Med dagens avancerade teknik kan vi erbjuda företag skräddarsydda lösningar som kan integreras med t.ex. passagekontroll och kameraövervakning.

Vi använder oss av larmcentraler av fabrikat Galaxy i både vid små och större projekt. Galaxy centralerna går också att använda som dörrkontroll.

Smidiga och säkra passersystem för jobb och boende

Idag är passersystem vanligt både på arbetsplatser och i flerfamiljshus. Systemen kan se olika ut men fyller samma funktion – det ska vara enkelt för behöriga att komma in och ut samtidigt som du skyddar lokalerna från objudna gäster. Detta kan åstadkommas med t.ex. en porttelefon, kodlås och eller passersystem med nyckelbricka. En del system har flera funktioner och kan fungera för att öppna porten för dig själv eller besökare eller boka lokaler som t.ex. tvättstugan.

INTER EL arbetar med passersystem och porttelefoner från bl.a. Aptus och Skylink.


Referenser

Telefon

Filial Kungälv

0303-20 61 00

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Filial Borås

033-722 22 40

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Mejl

info@interel.se

Fakturainformation

Kontakta oss

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.