Referenser

Belysning ICA Maxi, Kungälv

Uppdrag: Renovering av 2:a i Krokslätt, Mölndal

Omfattning: Elinstallation i lägenheten bl.a. renoverat kök

Foto: Lundin Fastighetsbyrå

Mölighet att lägga till mer text

Få saker påverkar oss så starkt som ljuset i ett rum. Väl vald belysningsarmatur kan skapa rätt stämning, få oss att känna oss pigga eller avspända eller göra det enklare att utföra en arbetsuppgift. Rätt belysning är en viktig trivselfaktor för både inomhus- och utomhusmiljö. På INTER EL installerar och servar och servar vi:

Underrubrik

Idag drar vi inte bara fram el och sätter upp några lampor. Belysning har blivit high tech – något som är positivt eftersom det blivit enklare att styra belysningen. Med närvarovakter behöver du inte komma ihåg att släcka ljuset när du lämnar lokalen – ljuset dämpas eller slås automatisk av och drar ingen el i onödan . Trådlösa strömbrytare och dimmers gör det enkelt att regelera ljuset utan att du behöver lämna platsen du befinner dig på. Belysningen kan kopplas mot ett KNX-system och på så vis integreras i ett smart hem-koncept.