Arbeta på Inter El

Vi är alltid intresserade av duktiga elektriker som är serviceinriktade, ansvarsfulla och nyfikna på nya uppdrag. Just nu söker vi…


Elektriker

Vi ger dig möjligheten att arbeta inom yrket med utvecklande arbetsuppgifter i ett gott gäng med god kamratanda.  Du jobbar med andra i teamet eller enskilt på mindre projekt.

Vi uppmuntrar ett intresse för tekniska nyheter inom yrkesområdet.  För oss är det viktigt att du är noggrann och engagerad och intresserad av att se och lösa kundernas behov.

Vi kommer också från företagets sida att ge dig möjligheter till utveckling genom internutbildning och utvecklande projekt.

Vårt verksamhetsområde: Kungälv, Stenungsund, Göteborg med omnejd.

Tjänsten: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde så snart du kan.

Bakgrund och erfarenhet: Du är utbildad elektriker. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av elinstallationsarbeten. (Lärlingar och ni med färre år i yrket är också välkomna att söka tjänst hos oss.)

Skicka CV till Filialchef Patrik Gustavsson Tfn: 0303-20 61 23

E-post: patrik.gustavsson@interel.se


Telefon

0303-20 61 00

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Mejl

info@interel.se

Kontakta oss

Namn
E-post
Ärende
Meddelande
Fyll i koden
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.