En elinstallatör från INTER EL = välgjort eljobb

INTER El är en elfirma som projekterar, konstruerar och genomför alla typer av eljobb. Vår ambition är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som bygger på ny, smart teknik.

Du hittar INTER Els elinstallatörer och övriga medarbetare på Solbräckegatan 31 i Kungälv, i Gårdsten och vid vår filial på Åsboholmsgatan 6 i Borås. Vi arbetar i första hand i området runt Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Ale, Borås med omnejd.

Elfirman där vi är nöjda först när våra kunder är nöjda!

Vi tror att kunder blir nöjda när en elinstallatör från elfriman gör ett bra arbete. För att göra ett bra eljobb anstränger vi oss att:

  • vara lyhörda. Genom att förstå vad du behöver kan vi föreslå den bästa lösningen för varje projekt. Vi gör rätt från början helt enkelt.
  • varje elinstallatör som arbetar på INTER EL känner ett personligt ansvar för sitt uppdrag. Det gäller allt från att ge ett trevlig bemötande och passa tider till att vara noggrann och tänka kvalitet i varje arbetsmoment.
  • tänka kostnadseffektivt både när det gäller vår egen arbetsinsats och driftskostnaderna på sikt
  • se helheten och föreslå smarta lösningar som kan underlätta vårt arbete och din vardag, ibland med lägre kostnader som resultat. Ett sådant förslag kan vara att välja en trådlös styrning av t.ex. en fläkt i stället för att dra kabel.
  • alltid ha en god planering och mycket servicefolk så att ingen behöver vänta länge på hjälp.

Vi har varit med i över 80 år

INTER EL har sitt ursprung i Kungälvs Elektriska AB, en elfirma som grundades redan 1939. Under åren 1988-1990 köptes flera företag upp – Westman & Karlsson El AB, Ikås El AB samt INTER EL AB. Bolagen samlades under det gemensamma namnet INTER EL AB. INTER EL är ett dotterbolag till Kungälvs Rörläggeri AB.

Telefon

Filial Kungälv

0303-20 61 00

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Filial Borås

033-722 22 40

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Mejl

info@interel.se

Fakturainformation

Kontakta oss

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.