Snabb och smidig elservice med säkerheten i fokus

För att en elanläggning ska fungera optimalt och vara säker, är det viktigt den är i bra skick. Med regelbunden elservice kan du försäkra dig om att elsystemet inte drabbats av dolda fel som orsakas av t.ex. skadedjur som biter sönder kablar eller gummiisolering som torkar och. Lika viktigt är det att den utrustning som drivs elektiskt är i bra skick. Gamla vitvaror och belysningsanläggningar drar ofta onödigt mycket el.

Som din lokala EIO-installatör kan INTER EL ge elservice i form av med besiktning och rådgivning så att din elanläggning är både säker och energieffektiv. Varför inte teckna ett serviceavtal så du alltid är på den säkra sidan?

Installera jordfelsbrytare nu!

Genom att låta en elektriker installera jordfelsbrytare kan du minimera risken för både personskador och skador på elektrisk utrustning. Jordfelsbrytaren slår av strömmen om den går fel väg t.ex. när en elprodukt blivit strömförande på grund av fukt. Man kanske kan säga att en jordfelsbrytare är en enkel form av egen elservice.

Glöm inte att testa din jordfelsbrytare regelbundet – en gång i halvåret kan vara lämpligt.


TIPS! Spara pengar och miljö med energieffektivisering

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att utnyttja elen maximalt genom att göra en energianalys. Här finns många, goa slantar att spara samtidigt som du gör en insats för miljön! Läs mer om energibesparing här >>


Snabb elservice när det inte fungerar

Blinkar lamporna? Fungerar inte eluttaget? Funkar inte tvättmaskinerna i tvättkällaren? Är porttelefonen död?

Om dina elektriska installationer inte fungerar – ring oss så skickar vi ut en elektriker som felsöker. Vi har gott om elservicepersonal för att kunna avhjälpa akuta problem så snabbt som möjligt. Om det går åtgärdar vi problemet direkt. I vissa fall kanske vi behöver beställa material eller tillsammans med dig bestämma vilken åtgärd som bäst löser problemet på sikt.

Precis som kommuner har RAM-avtal för löpande elservice kan fastighetsägare och större arbetsplatser ha nytta av ett elserviceavtal. Då ser vi regelbundet se över funktioner som inbegriper el – t.ex. belysning, nätverk, larm och passersystem för att minimera risker och skador.

 

Telefon

Filial Kungälv

0303-20 61 00

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Filial Borås

033-722 22 40

Mån-fredag 7.00 - 16.00

Mejl

info@interel.se

Fakturainformation

Kontakta oss

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.